www.outofasia.nl

nog 1 nachtje...

29 november 2005

Morgen is het dan (eindelijk) zo ver: ik vlieg naar AziŽ om de komende maanden niet terug te keren. Er zijn dingen die ik voor vertrek graag had willen doen, maar die ik niet gedaan heb. Het ophalen van mijn Indonesisch, het vinden van een passende baan voor als ik terug ben. Ach, wat maakt het uitÖ

Al met al heb ik aardig wat sponsoropdrachten binnen gehaald die me hopelijk een hoop geld op gaan leveren voor het goede doel. Wanneer jij je nog niks gegeven hebt, schroom niet en grijp je kans!!!

Voor de mensen die van feitjes houden: tot slot nog twee kaartjes. Het bovenste kaartje kleurt de landen die ik tot nu toe heb bezocht. (Zie mijn andere site.) Het onderste kaartje toont ook de landen die ik ga bezoeken. Er wordt een brug geslagen tussen AziŽ en (Oost-)Europa. Andere continenten bewaar ik voor een andere reis, want hoewel 9 maanden heel erg lang lijken, is dat echt niet zo en zal ik toch keuzes moeten maken. Tja. Een luxe probleem. Ik kan keuzes maken, iets wat genoeg leeftijdgenoten in veel Aziatische landen niet kunnen zeggen. En ik hoop dat ik voor hen een beetje kan betekenen.

Een druppel op een gloeiende plaat. Maar toch.

 
stand van zaken: november 2005


stand van zaken: augustus 2006

kaartjes: visited countries

 


visited 45 states (20%)
Create your own visited map of The World