www.outofasia.nl

nog 2 maanden

1 oktober 2005 - dipje

Je hebt van die dagen... (Lees: ik ben gewoon een watje!)

Zojuist heb ik de huur van mijn kamer op gezegd. Per 1 november moet ik mijn kamertje uit, snif, om vervolgens bijna een maand dakloos te zijn voordat ik naar Azie zal gaan. Op zich heb ik voldoende logeer adressen, mijn ouders, mijn virendje, maar toch. Verhuizen is OK wanneer er iets leuks tegenover staat als een leuke nieuwe woonplek (hetzij een kamer/appartement in NL, hetzij een hostel in Azie), maar niet wanneer er een leegte achterblijft. Althans, zo voelt het.


hier woon ik tot eind oktober...

En alsof dat dan nog niet genoeg is, zit ik ook nog eens zonder (betaald) werk. Niet dat ik me verveel ofzo, er zijn genoeg dingen die ik nog voor de Universiteit Utrecht kan en moet doen en daarbij doe ik ook nog eens vrwijwilligerswerk, maar het voelt toch beter wanneer er elke maand een aantal euro's op je bank gestort worden die niet afkomstig zijn van je spaarrekening...

Tja, het vinden van leuk werk (het liefst in het onderzoek of in het onderwijs) voor een paar maanden valt nog niet mee. En het UVW is ook al niet al te snel met uitbetalen.

Eigenlijk is mijn reis al een beetje begonnen. Geen vaste woon- en verblijfplaats, het verrichten van vrijwilligerswerk, is dat niet hetzelfde als hetgeen ik over twee maanden ga doen?!?!?!

...

En dan zijn er bomaanslagen op Bali. Alweer. Wanneer houden de onrusten op en trekt het Indonesische toerisme weer aan? Waarom worden toch telkens weer de verkeerde mensen gedupeerd? Rotwereld.